Op zoek naar linnen?

 
linnen
 
Linnen Mandragora.
Ook een milieuvriendelijke veredeling van linnen is goed mogelijk. Wanneer bij de bewerking van vlas tot linnen ook rekening wordt gehouden met het milieu is er sprake van biologisch linnen. Na het drogen wordt het vlas blootgesteld aan vocht om de pectines die de vezels bijeen houden af te breken.
Over Linnen.
De isolatiewaarde van vlasvezels is hoog waardoor een linnen stof lekker warm aanvoelt. Tegelijk is een linnen stof ook heel licht en ademend waardoor u het minder snel te warm zal krijgen. Een linnen dekbedovertrek is dus geschikt voor alle seizoenen en gecombineerd met een linnen plaid in de woonkamer, komt u zonder probleem de winter door.
Linnen stoffen kopen? Bekijk het assortiment! De Stoffenkraam.
6013 stoffen online! Haak en breigarens. Haak en breiboeken. Stof op rol. U KUNT OOK BESTELLEN EN OP EEN AFGESPROKEN TIJDSTIP UW BESTELLING OPHALEN IN SLIEDRECHT. Super scherpe prijzen. Wekelijkse nieuwe stoffen. Spaarkaart voor extra korting. Gratis verzending vanaf 75., 2 echte winkels. De populaire stof linnen vindt u bij de Stoffenkraam.
Linnen Wikipedia.
1830: ploegen, vlaszaad zaaien, eggen, wieden, oogsten uittrekken, tot bosjes binden, met ijzeren kammen de zaadknoppen eraf halen, stengels laten rotten, drogen van het vlas, verhitten en uit de stengels knijpen, het vuil er uit kloppen, hekelen om het zacht te maken, spinnen, weven, bleken en naaien van het linnen.

Contacteer ons