Resultaten voor tods

 
tods
 
Shop Tod's' damesmode online bij Delscher.
Tods is een van de meest gewilde modemerken ter wereld en staat garant voor exclusieve damesmode van topkwaliteit. Mode items die perfect passen bij de modebewuste vrouw die dol is op mode en stijl. Tods kleding, schoenen en tassen online bestellen.
Tod's' Wikipedia.
In de jaren 1990 gebruikte Tod's' oude foto's' van beroemdheden als Audrey Hepburn, Cary Grant en John F. Kennedy en Jacqueline Kennedy in haar publiciteit. Recent hebben onder meer Gwyneth Paltrow en Anne Hathaway in de reclame van Tod's' opgetreden.
Tod's' Wikipedia.
Tod's' has numerous stores around the world, including large flagship stores in Europe, the U.S, China, Japan, Malaysia, Singapore, Hong Kong, Indonesia, and Australia. Recent News edit. In November 2015, Tods acquired further stock in the Roger Vivier shoe brand for 415 million.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons