Op zoek naar gucci?

 
gucci
 
Gucci Wikipedia.
Het is vaak een prooi geweest voor het Franse concern Louis Vuitton Mo√ęt Hennessy, maar Gucci heeft hier meerdere malen aan kunnen ontsnappen. Zo werd de Gucci Group een beursgenoteerd bedrijf in 1995, genoteerd aan Euronext Amsterdam primair en aan de New York Stock Exchange.
Gucci haalt Elton John vanonder het stof Het Nieuwsblad.
Meer over Gucci. Gucci trekt de natuur in met The North Face. Omgekeerde bril van Gucci wordt op heel wat gelach onthaald. Zeven om te zien: de nieuwe collectie in kortfilms van Gucci. Gucci gaat nieuwe collectie onthullen in verschillende kortfilms.
Gucci Parfum For Her For Him Planet Parfum.
Parfum voor haar. Gucci werd in 1921 in Florence opgericht en is een van s werelds meest toonaangevende luxe modemerken met een gerenommeerde reputatie op het gebied van creativiteit, innovatie en Italiaans vakmanschap. Gucci maakt deel uit van de KeringGroup, een wereldleider in kleding en accessoires die een portefeuille van krachtige luxe, sport en lifestyle-merken bezit.
Afgehakte hoofden van Gucci zijn een trend op Instagram Het Nieuwsblad.
Gucci trekt de natuur in met The North Face. Omgekeerde bril van Gucci wordt op heel wat gelach onthaald. Zeven om te zien: de nieuwe collectie in kortfilms van Gucci. Gucci gaat nieuwe collectie onthullen in verschillende kortfilms. Topontwerper verlaat Victoria Beckham na miljoenenverlies.
GUCCI ICI PARIS XL.
De Gucci parfums zijn een integraal onderdeel van het Gucci portfolio met onder andere Gucci Bloom, Gucci Bamboo en Gucci Guilty. Over Gucci Alle damesgeuren Alle herengeuren Alle producten. GUCCI GUILTY FOR HIM. GUCCI GUILTY FOR HER. Verfijn de selectie.

Contacteer ons